Sari navigarea

Urasc ziua de luni. Stiu ca e discriminare, ziua de luni ar trebui sa se bucure si ea de prezumptia de nevinovatie… are dreptul.. dar nu e o zi ca oricare alta. Nu e o zi normala. Pune punct weekendului. Incepe saptamana. Nebunia o ia de la capat.

Trebuie pedepsita.

NU putem sa ne mai gandim la chefuri, concerte si alte activitati care ne distrag atentia de la laboratoare, examene care se apropie vertiginos… determinand chiar cosmaruri. Da.

Teribil.
Ziua de luni determina toate astea. Am putea propune sa fie scoasa din calendar.. dar atunci toate aceste oribile… oribile (re)sentimente ar fi puse pe seama altei zile.

Dar, Lunea e .. in realitate.. o victima. A tuturor gandurilor negre care ne apasa existenta. Toate puse in seama unei zile. Nu e normal, dar e cel mai usor. Nu recunoastem ca am ramas in urma cu o mie de laboratoare din 14 😛 ca nu ne-am uitat peste nici un curs tot semestrul… ca am fost „ocupati” tot uichendul si luni dimineata aratam de parca ar fi dat toate vagoanele marfarului peste noi… ca… lista ar putea continua la infinit. Sunt motive si motive si… motive sa uram luni. Mai ales luni dimineata.

De fapt si diminetile in general ar trebui interzise. Da, iar. Baietii de la OCS au mare dreptate. Weekendul ca un intreg e o exceptie. E o entitate de sine statatoare. Mai ales daca vin dupa o noapte de cosmaruri tampite care o sa te urmareasca toata ziua, care era si asa plina de chestii care-ti displac. Just great. Move on. Make it through another day. Hooray, hooray. Ah si sa speram ca nu devine whoreray.

Cine e de vina?

Luni. Dati-mi un cutit. Thank you.
ah. Update.

First you hate sunday.. cause it slowly fades into a monday (pervs shall shut up). And it is my duty to quote my best fwend Deafy:

„First i hate Sundays. Then I hate Mondays.  Tuesday is ok..Wednesday sounds promising.. thursday .. now that i love ! .. so close to the weekend .. and usually concert night .. or at least it used to be, in the old Music Pub. friday is a blessing.

then there`s saturday whish is not as good as friday, but also good .. not as good cause parents usually stay home and nagg you. :-L and then that dreadfull sunday again :-<”

Couldn’t have said it better myself. Hug, my dearest, hug for you!

Curse those damn dreadfull days. Curse’em!

Reclame

2 Comments

  1. Pai sa n-o scoatem din calendar… dar s-o declaram zi oficiala de refacut dupa weekend – un fel de duminica de 48 de ore 🙂 Daca tot avem doua zile ale indragostitilor si o zi a barbatului (mai nou)… n-ar fi asa greu.

  2. As ridica o pancarda „Ban Mondays” in semn de suport… dar i dunno, asa cum exista o vineri, trebuie sa fie si o luni, yin and yang, work and play… or play and work, whatever gets you on :)) Then again, sometimes mondays can be avoided altogether , with the help of a little game called hooky 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: